Hva forventes av Sponsoren ?

Heisann igjen  På Underbloggen som du finner på venste side "Spøk og Alvor" har jeg lagt inn en liten sak som heter " Sponsorens 12 Trinn " Dette fordi mange spør om dette med sponsor og mange nykomere til AA er kanskje litt litt forvirret over dette med sponsor -før kalt  Fadder-og nytte/ hjelp ved å ha det. 

Til det er å si at utfra min erfaring  og mengedevis av samtaler med andre i AA og litteraturen er det for de fleste en uvurderlig hjelp med en god sponsor - ikke dermed sagt at alle som tar på seg oppgaven som sponsor er gode - men det er alltid ditt valg- som ellers i livet-  om du vil ha sponsor og hvem-  og om du ikke føler at din sponsor er den rette så vær aldri redd for å finne en ny - ingen har grunn eller bør føle seg forsmådd av den grunn.

En god gammel regel er at det er fornuftig å ha en sponsor av samme kjønn - da det viser seg at i et fellesskap som AA med mange syke på ulike nivå kan et sponsor / sponsee engasjement av to ulike kjønn veldig lett utvikle seg til såkalt  " 13. trinns arbeid "  -- På godt norsk-- sjekking -og det er lite formålsttjenelig i en tilfriskningsfase mellom sponsor og sponsee.

Ok - ta gjerne en titt på sponsorens 12 tinn  som jeg har linket til i teksten  her også-- og ha en fin edrulig dag..

Hilsen

Edru Alkie :-)
    men jeg er alkoholiker likefullt

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Edru Alkie :-)

Edru Alkie :-)

49, Gildeskål

En Tørrlagt alkoholiker & rusmisbruker. Bruker bloggen for egen del som et ledd i å forbli edru og dele mine og andres erfaringer med andre. Og kan det være til hjelp for noen så er det veldig fint. Er ikke fra Gildeskål- men likte navnet

Kontakt mail

Kategorier

Arkiv

hits