En Ung Jentes kamp mot rus og andre destruktive krefter.

Av Kathrine, en ung jente, kun 16 år gammel, som sliter med rus og selvskading har jeg fått lov å dele hennes historie hun gav i en felles gruppe vi er i. Hun bruker NA dvs. Anonyme Narkomane og strever for å finne et fotfeste og få orden på livet etter en veldig- mildt sagt- turbulent oppvekst. Jeg lar hennes ord tale for seg selv og ønsker henne en god fremtid. Det eneste jeg har endret er hennes identitet for å anonymisere henne.

Edru Alkie :-)

 KATHRINES HISTORIE .

Hei jeg heter Kathrine og er rusavhengig. Siden 7. klasse har jeg blitt flyttet rundt av barnevernet. Fire fosterhjem og fire institusjoner.

Jeg er nå 16 år. Begynner å bli dritt lei av å flytte rundt omkring overalt. Kjenner kun tilhørlighet i rusen og i mammas hjerte. Vet ikke lenger hva jeg skal gjøre. Ting er ute av kontroll.

For noen dager siden var jeg kjempe rusa og det endte med at jeg sloss med fostermoren min. Noe som er sykt, siden jeg aldri har utaggert med vold. Ble da flyttet på dagen på akutt institusjon og var på skjerming i tre dager. Er her fortsatt og vet ikke hvor lenge jeg skal bo her. Får svar på det til mandag..

Nå håper jeg bare at jeg slipper å flytte igjen, til en ny institusjon. Aner virkelig ikke hva som kommer til å skje fra mandag av. Og jeg er drit redd. For jeg har funnet ut at når du er på bånn og helt knekt, så kan det faktisk bli verre.Dagene går så sykt tregt og jeg har ikke tilgang til dop og jeg trenger NOE. Så da ender det med selvskading. Armer og ben er kuttet opp. MYE.

Mange søvnløse netter på rad og humøret er på bånn.. her om dagen skjekket jeg gjennom vennelista mi her på fb og så at sponsoren min? Har sletta meg.. ble så sinnsykt lei meg og jævlig forbanna at jeg klinte neven rett i murveggen her. Den blei blodig og fantastisk fargerik. Ikke fullt så hoven mer nå og fargene har blitt til en, brun/blå. Følte meg sviktet igjen. Bryr hun seg ikke?

Men når jeg tenker meg litt om så er det mulig hun sletta meg for sin egen del... har ikke rusa meg siden tirsdag men fortsatt er nervene der og kaldsvetter hele tia men kvalmen har gitt seg.. har også funnet ut av grunnen til at jeg ikke turte å dele på møter og være ærlig.

Jeg er flau.og redd for at andre skal dømme meg. Alle andre i NA-fellesskapet som jeg vet om er værtfall over 19 år og oppover. Jeg er 16. Jeg føler ikke at jeg har ruset meg nok, får ikke nok jeg. Men er veldig spent på hva som skjer på mandag. Kanskje flytter jeg til en 5' institusjon.

Føler mest for å dø og jeg ser ofte opp på himmelen og lengter. Men jeg er for feig for å ta livet mitt trur jeg. Men det virker faktisk som om det er den beste løsningen. For hvem vet hva årene bringer? Mer smerte? Får vell bare ta den sjansen, tross alt. 

Takk.

5 kommentarer

HegeKristin

21.12.2011 kl.13:27

uffa

Katrine

22.12.2011 kl.07:32

Det var en sterk historie!

Håper det går fint for Kathrine !

Toppen

26.12.2011 kl.14:25

Forferdelig vondt å lese, håper virkelig denne jenta får hjelp i rett tid nå før det blir enda værre. Off den rusen altså, ødelegger det meste...

"kathrine"

10.01.2013 kl.23:21

det ble den 5' institusjonen og en 6' :) men den 6' jeg flytte på i februar 2012 er et rus kollektiv og her har jeg fått hjelp! og jeg har vært rusfri et år! og ja , det blei mer smerte men nå begynner ting å bli veldig veldig bra!=)

Edru Alkie :-)

11.01.2013 kl.12:07

"kathrine": Gratulerer å mye med 1 år. og det står det virkelig respekt av. Jeg var selv på endel institsjoner før jeg fikk det til å "sitte". Og jeg følger det opp med AA som jeg ennå bruker. og finner nytte og glede i det.

Stå på. du greier det, bankers ! Du har evnen til å se deg selv og villigheten. men pass på at alle bakdører er lukket.

Ha en flott dag og helg :-)

Hilsen Edru Alkie:-)

Skriv en ny kommentar

Edru Alkie :-)

Edru Alkie :-)

49, Gildeskål

En Tørrlagt alkoholiker & rusmisbruker. Bruker bloggen for egen del som et ledd i å forbli edru og dele mine og andres erfaringer med andre. Og kan det være til hjelp for noen så er det veldig fint. Er ikke fra Gildeskål- men likte navnet

Kontakt mail

Kategorier

Arkiv

hits