Brev fra Mr. Heroin

Dette er et brev fra mr. Heroin, men det kunne like gjerne vært fra fru Amfetamin, eller andre narkotiske stoffer for ikke å snakke om vårt lovlige rusmiddel Alkohol som fort blir en besettelse dersom det ikke brukes med varsomhet. Har man utviklet alkoholisme vil selv den minste drink sette  igang helvete igjen.

Edru Alkie:-)

 

Hei, Hils på meg og jeg skal fortelle deg litt om meg:

Jeg heter HEROIN og jeg ødelegger hjem, river familier fra hverandre, og tar med barna, og det er bare begynnelsen. Jeg er mer kostnadskrevende enn diamanter, mer kostbar enn gull.  Den sorgen jeg bringer er et skue å se. Og hvis du.... trenger meg,..er jeg lett å finne, jeg lever rundt deg, på skoler og i byen,  jeg lever med de rike, lever jeg med de fattige bor jeg nedi gata, og kanskje hos naboen..

Min kraft er enorm, prøv meg så får du se, men hvis du gjør det, kan du aldri bryte fri. Bare prøv meg en gang og jeg kan la deg gå, men prøv meg to ganger, og jeg eier din sjel. Når jeg har deg, vil du stjele, og du vil lyve. Du gjør det du må, bare for å bli høy. Forbrytelsene du begår for den narkotiske rusen vil være verdt gleden du vil føle en stund. Du vil lyve for moren din, du vil stjele fra faren din. Når du ser deres tårer, bør du føle deg trist. Men du glemmer din moral, og hvordan du hevet deg over det. Jeg skal være din samvittighet, skal jeg lære deg mine veier.

Jeg tar barna fra foreldrene, og foreldrene fra barna. Jeg snur folk fra Gud, og separerer venner. Jeg tar alt fra deg, ditt utseende og din stolthet. Jeg skal være med deg alltid, rett ved din side. Du vil gi opp alt. Din familie, ditt hjem, dine venner, dine penger, så vil du være alene. Jeg tar og tar, til du ikke har mer å gi. Når jeg er ferdig med deg, vil du være heldig om du lever.
Hvis du prøver meg, vær advart, dette er ingen lek. Dersom du får sjansen, skal jeg gjøre deg gal. Jeg vil henrykke kroppen din, skal jeg kontrollere tankene dine. Jeg eier deg helt, din sjel vil bli min. Den mareritt Jeg skal gi deg mens du ligger i sengen, stemmene du hører inni hodet ditt. Svetten, ristingen, synene du vil se, jeg vil du skal vite, disse er alle gaver fra meg.

Men da er det for sent, og du vet det i ditt hjerte, at du er min, og vi skal ikke skilles. Du vil angre på at du prøvde meg, alle gjør det.
Men du kom til meg, ikke jeg til deg. Du visste at dette ville skje. Mange ganger ble du fortalt det, men du utfordret min makt, og du valgte å være dristige. Du kunne ha sagt nei, og bare holdt deg unna meg.
Hvis du kunne leve denne første dagen om igjen, hva ville du si? Jeg skal være din herre, vil du være min slave, jeg vil selv gå med deg, når du går til graven din. Nå som du har møtt meg, hva vil du gjøre?
Vil du prøve meg eller ikke? Alt er opp til deg. Jeg kan gi deg mer elendighet enn ord kan fortelle. Kom ta min hånd, la meg lede deg til helvete.

Hilsen Mr. Heroin.

7 kommentarer

bloggnyheteneombloggere

26.01.2012 kl.20:27

Sterk tekst. Flott skrevet. Har du skrevet disse selv ???

Vi er begeistret over det du tar opp... Takk for at vi fikk lese dette!

Edru Alkie :-)

26.01.2012 kl.23:57

bloggnyheteneombloggere:Takk for det , ja jeg har det og jeg er rehabilitert og føler det nyttig å dele info om ting rundt misbruk - og om håp.

Kristina

27.01.2012 kl.14:49

utrolig bra skrevet. takk!

Linus Studentus

27.01.2012 kl.15:15

Utrolig bra skrevet!

@jungtweet

24.02.2012 kl.00:29

Sterk lesning. Har delt denne videre, slik at flere får sjansen til å lese det.

- Alle gode ønsker.

Edru Alkie :-)

28.02.2012 kl.10:43

@jungtweet:Kjempefint , jeg synes det er viktig å informere- det er eneste som får mennesker til å forstå at det faktisk handler om liv eller død- og masse lidelse når misbruket tar oveerhånd

Dordi

18.08.2014 kl.14:41

Rus er ett redskap djævelen bruker for å ødelegge mennesker , den tar dømmekraften fra folk og folk mister en gave dem har fått som heter empati, dem blir slaver for rus, bare å ta en tur på Karl Johan og se . Hjertet mitt gråter for disse folka. Man ser håpløsheten i øynene og døde blikk. Gud gi dem styrke å komme ut av fangenskapen 💟💟💟

Skriv en ny kommentar

Edru Alkie :-)

Edru Alkie :-)

53, Gildeskål

En Tørrlagt alkoholiker & rusmisbruker. Bruker bloggen for egen del som et ledd i å forbli edru og dele mine og andres erfaringer med andre. Og kan det være til hjelp for noen så er det veldig fint. Er ikke fra Gildeskål- men likte navnet

Kontakt mail

Kategorier

Arkiv

hits