Veien mot tilfriskning

En venn av meg sliter på sin vei mot tilfriskning- Hun har latt meg få bruke hennes deling her. Det er noe mange vil kjene seg igjen i og er så beskrivende og helt fra hjertet fortelling. og kan gi rrefleksjoner både til de som sliter med det samme selv, og til de som ønsker et innblikk i en rusmisbrukers  harde vei mot tilfrisknig for å føle seg som et helt menneske igjen. Takk kjære venn, du er på rett vei,

Edru Alkie;-)Unni -rusavhengig...


Den rosa skyen var et gedigent luftslott ...
Jeg poffet hull i den boblen i natt.

Jeg kan ikke se denne jentas øyne i speilet ,uten å føle skam,redsel og jeg ser ikke annet en feil,feil,feil.
Jeg ser ut som en flodhest.Jeg har uren hud. Jeg søker bekreftelser her på gruppa og våger uansett hva godt jeg hører å tro på gode tilbakemeldinger. Grunnen? Jeg vet bare at jeg er LIVREDD for at jeg "snudde for sent" Jeg liker ikke den jeg er blitt.
Jeg er veldig preget av livet jeg har levd - det merker jeg hver gang jeg prøver å være litt sosial ...Jeg har vært flink som holdt meg i 42 dager nå. Men jeg har ikke forandret på noe ved MEG..


Jeg har 0 rutiner. Sitter på ræva foran datamaskinen dagen lang og legger ut det ting som er en blanding av bryggesjauervitser, visdomsord og for all del. Viktig å ha en kjapp replikk..Noe så dumt. .
Jeg våger jo ikke å treffe mennesker som ønsker å bli kjent med meg - for jeg er sikker på å bli avslørt som den skyggen av meg selv som jeg er blitt.Og jeg vet ærlig talt ikke hvordan jeg skal greie å få tilbake et sunt selvbilde.

Jeg er snart 40 år. Jeg ønsker å kunne slappe av i nærvær av andre mennesker. Det greier jeg aldri. Jeg ønsker å fortsette på min rusfrie vei. Jeg trenger å lære at nærhet ikke er farlig. Jeg må holde meg unna sex. For det er det jeg har spilt på og flyktet i på en destruktiv måte..
Jeg ser den. Jeg ønsker hele tiden å bli akseptert men gjør det ikke selv..Jeg vet innerst inne at jeg er et godt menneske. For jeg er snill mot andre tror jeg. Men jeg greier ikke å ta imot. Hmm. Jeg har bestemt meg for å gå på 90 møter på 90 dager nå.

Regner med og tror at jeg vil føle meg mye bedre etter det. For jeg elsker den følelsen jeg får når er på møter og hører andres delinger. Det er veldig mye jeg kjenner meg igjen i. Det føles alltid godt å ha vært på møte. Selv om jeg på samme tid alltid tenker at jeg også burde dele. Men jeg greier ikke det så mye ennå. Jeg må bare få delt dette med noen nå. Jeg har brukt pep. i natt. Jeg skal slutte å rope; Se så flink jeg er og telle dager. For de dagene var bare halvveis siden jeg ikke har jobbet aktivt med noen plan bortsett fra at jeg har greid å være rusfri.


Føler meg som en zombie. Jeg kommer sikkert til å føle meg dum etter at jeg legger dette ut her. Men jeg gjør det uansett. Kanskje det er det som skal til for å få meg vekk fra facebook og ut i den reelle verden.Ta et skippertak som jeg ser virkelig trengs i mitt liv.
Jeg er rar jeg...Men jeg vet at det er håp. Jeg må bare sette i gang NÅ.- ikke ETTERPÅ ..Uansett om jeg finner på å slette facebook profilen min nå så er en ting sikkert.Jeg gleder meg til Bragdøya til sommeren. Det er mange fine mennesker jeg har fått kontakt med her som jeg ser frem til å møte. Men ikke som den jeg føler meg i dag. Forhåpentligvis er jeg et annet sted i livet i uke 29. (Jeg leser ikke igjennom dette innlegget nå for da sletter jeg det.Det er ingen rød tråd her kanskje. Bortsett fra at jeg ønsker å si at det er nå eller aldri.


TRINN-SPONSOR-SØLIBAT-0 FACEBOOK.-FYSISK TRENING-RUTINER OG TAKKNEMLIGHETSLISTER er hva jeg skal gjøre nå. Tenke positivt om meg selv etter hvert som jeg ser at jeg greier å stå for disse ord. Telle dager på nytt. Denne gangen litt mere stilletiende..Hmmm. Er glad for at jeg har skjønt "greia" Takket være NA s fantastiske program.
Det er det som har gitt meg innsikten. På hva jeg er og på hva jeg ønsker å bli.

4 kommentarer

Marit

29.01.2012 kl.12:54

Fortsett å gå på møter nå!!!

Hver dag om det får deg til å føle deg bedre. Du kan ikke klare dette alene!!!

Lyke til

Hilsen Marit 48 år

(edru 2 1/2 år)

Liv Bull

29.01.2012 kl.13:52

Vi blir preget av livet vi har ført, men det er bruk for oss alle. Alle er vi like verdifulle uansett....

Det er flott at du går på møtene og som hun Marit skriver så kan du ikke klare dette alene.

Jeg har ikke rusproblemer selv, men har hatt en far som hadde det og har en sønn.

Du har ingen grunn til å føle deg dum for at du delte dette med oss, tvert i mot. Det står styrke håp og tro av det. Ha det godt og jeg ønsker deg en lys vår. Klem fra Liv <3

Synnøve Aldenhamn

09.02.2012 kl.19:47

Takk til vedkommende som er så modig å deler av sine innerste og smertefulle erfaringer. Jeg kan ikke legge ut om egne livserfaringer her, men ønsker å dele noe som har vært til stor hjelp for meg. det er en liten bok med en kraftfull og utrolig effekt. Hver så snill å formidle denne boken til damen som forteller!!!! Den snur så mye i livet fordi man skjønner og ser på en ny måte. Den er fri for religion, så alle kan lese og dra nytte av den. den finns kun på engelsk og svensk foreløpig tror jeg,men håper på en norsk oversettelse snart. LES DENNE VÆR SÅ SNILL: Cherie Carter Scott - If Life`s a game these are the rules. Lykke til videre.....jeg heier på deg og vet du kan:-)

Edru Alkie :-)

10.02.2012 kl.23:09

Synnøve Aldenhamn:Tusen takk skal du ha Synnøve og jeg skal virkelig formidle din informasjon om den boken- og jeg skal kjøpe et eksemplar å lese selv også.

Ønsker deg en god helg og en godd fremtid og takker så mye foor din komentar og tips :-)

Skriv en ny kommentar

Edru Alkie :-)

Edru Alkie :-)

49, Gildeskål

En Tørrlagt alkoholiker & rusmisbruker. Bruker bloggen for egen del som et ledd i å forbli edru og dele mine og andres erfaringer med andre. Og kan det være til hjelp for noen så er det veldig fint. Er ikke fra Gildeskål- men likte navnet

Kontakt mail

Kategorier

Arkiv

hits