Nattens rusdrømmerog mareritt

Heisann.  Har man vært aktiv rusmisbruker og har sluttet å bruke og er i en tilfriskning så tror jeg de fleste fra tid til annen opplever disse marerittene. Jeg hadde min del av dem og de første årene var de så virkelighetstro at jeg våknet, badet i svette og trodde jeg var full og ruset. Måtte stå opp og sitte lenge for å forvisse meg om at dette ikke var reelt, men et mareritt. men det går time på time før det virkelig slipper taket. Heldigvis er tiden en god forbundsfelle og nå skjer det sjelden, nesten aldri - i isåfall kommer jeg fort ut av det igjen- det blir ikke liggende å gnage.

Takker min venn for at jeg fikk legge hennes beskrivelse av en sånn natt her på bloggen. Det viser at det krever mer enn bare å få rusmidlet ut av kroppen- tilfriskning er en mental prosess.

Edru Alkie:-)

Hei, jeg er rusmisbruker i tilfriskning

Her sitter jeg foran skjermen 1 time etter jeg la meg jeg burde sovet nå og jeg var på god vei...på vei inn i en helt vanelig drøm.

Så skjedde det igjen. Plutselig var jeg ute å kjørte bil. (ikke noe uvanelig) med det, så dukket det av en fyr fra rus miljøet opp. Så var jeg utenfor huset hans.

Bang så var jeg tilbake i en rus-setting derfra, tanken gikk videre og pluselig var vi i leiligheten til en annen fyr som var med den gangen, så komme bildene fortløpende på alt det vonde denne fyren gjorde meg gjennom tiden i rus. Så dukker det opp flere personer, en som engang tok mitt parti og ordnet opp. Men så kommer det vonde også denne til tider gjorde mot meg. Greit nok jeg var ikke alltid snill mot disse gutta jeg heller, men trodde jo jeg var det så de bildene kommer ikke.

Videre kommer en ny fyr som også var der opp i hodet mitt. han hører til et annet sted i landet hvor jeg traff han senere igjen, hos felles kjente. Når jeg har kommet så langt orker jeg ikke lenger, smerten blir for stor og jeg må stå opp. BLIR SYKT MYE HUEKJØR.   

Vet ikke annet å gjøre akkurat nå en å dele det her, håpe at noen kjenner seg igjen og kanskje har noen råd. Selv går jeg og legger meg igjen og håper det holder å skrive å kjenne på takknemlighet over at jeg slipper oppleve flere sånne vonde nye ting..

Ha en god natt alle.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Edru Alkie :-)

Edru Alkie :-)

49, Gildeskål

En Tørrlagt alkoholiker & rusmisbruker. Bruker bloggen for egen del som et ledd i å forbli edru og dele mine og andres erfaringer med andre. Og kan det være til hjelp for noen så er det veldig fint. Er ikke fra Gildeskål- men likte navnet

Kontakt mail

Kategorier

Arkiv

hits