Veien vekk fra rusen.

Kristian forteller om hvordan det var, hva han gjorde og hvordan han har det idag. Og dom han sier ;Ydmykhet og takknemlighet er gode stikkord. Det viser med all tydelighet at det alltid er HÅP. Gratulerer Kristian og lykke til videre på livets nyktre, spennende og gode vei.

Edru Alkie:-)

 

Hei! Jeg heter Kristian og er rusavhengig.

I februar 2010 hadde jeg fått nok.

Etter 30 år med daglig inntak av en eller annen form for sinns eller humørendrende midler var jeg så sliten at jeg var villig til å gjøre hva som helst for å komme ut av det.

Jeg lå stort sett til sengs og rusa meg, ville ikke se folk, eneste følelsen jeg hadde igjen var angst og alt jeg ønsket var å dø.
jeg var helt død mentalt og åndelig, og det fysiske var for full fart på vei etter. Jeg trodde ikke på noe eller noen, heller ikke meg selv.

Dit måtte jeg før jeg klarte å svelge den, for meg, enormt store kamelen å ta imot hjelp.
Nå 2 år senere står jeg rimelig brukbart på beina. Jeg har funnet min høyere makt, som er bare god og kjærlig, og bare min.
Jobbmessig er jeg rimelig oppe og går igjen. Økonomien begynner å komme seg på beina igjen og jeg er tilbake i eliten i idretten min.

Det eneste programmet lover er frihet fra aktiv avhengighet, resten kommer som en bonus ut i fra at jeg velger å ikke ta den første dosen av et rusmiddel når livet går meg i mot.

Det er fortsatt mye i livet mitt som ikke fungerer som det skal, men nå velger jeg å forholde meg til det, stå i det og når jeg gjør det kommer jeg styrket ut av det på andre siden og kan ta tak i det som faktisk er problemet.

Tidligere behøvde jeg ikke å forholde meg til en dritt, jeg kunne faktisk justere meg ut av nesten enhver situasjon.
Tusen takk til NA som har hjulpet meg til å få til dette og en spesiell takk til noen spesielle mennesker i programmet som har vært der litt ekstra.

Når jeg ser hvor lang tid jeg har brukt på å kjøre meg ned og hvor fort det egentlig har gått opp igjen er det forholdsvis lett å være ydmyk og takknemlig for hvilke krefter det ligger i NA og programmet...
2 År i dag, feires i helgen.

 

 

Anonyme Alkoholikere           NA Anonyme Narkomane

Stiftelsen Retretten

Stikkord:

2 kommentarer

Rita

03.02.2012 kl.21:47

Der er mange veien til Rom, fantastisk høre om din. Keep up the good work

Edru Alkie :-)

03.02.2012 kl.21:59

Rita: Takker Rita, Ja helt enig- og hvilken vei man velger er likegyldig så lenge man ender i Rom :-)

Skriv en ny kommentar

Edru Alkie :-)

Edru Alkie :-)

49, Gildeskål

En Tørrlagt alkoholiker & rusmisbruker. Bruker bloggen for egen del som et ledd i å forbli edru og dele mine og andres erfaringer med andre. Og kan det være til hjelp for noen så er det veldig fint. Er ikke fra Gildeskål- men likte navnet

Kontakt mail

Kategorier

Arkiv

hits