En solskinnskinnhistorie. Kathrine kjempet og vant !

Hei folkens.

I 2011 var det et blogginnlegg fra 16 år gamle Kathrine  som hadde store problem, som innbefattet rusmisbruk, selvskading m.m. Hun har virkelig kjempet, og gjort de riktige tingene  Derfor gleder det meg at jeg nå fikk lov å dele hennes historie pr idag, hvor hun straks har et års rusfrihet. Hun er virkelig et  glimrende eksempel på at om man erkjenner sitt problem og virkelig- ikke halvhjertet men virkelig med hele seg jobber for å komme ut av det, bruker NA eller AA så er det mulig. All honnør til Kathrine og jeg gleder meg med henne, og hun har all grunn til å være stolt. <3

Her er link til hennes historie i 2011:

Hilsen Edru Alkie - og hatten av for Kathrine som er et eksemel for alle de som sliter, mister håpet og motet og ikke har klart det.

 

Hei jeg heter Kathrine og er rusavhengig..!


Jeg har det så godt for tiden og ting begynner bare å bli bedre å bedre! jeg har alltid leita etter meg sjæl og nå begynner jeg å finne meg! deilig følelse. det "hullet" inni meg begynner å bli mindre ettersom jeg nå også forstår grunnen til at det kom dit og bare fortsatte å vokse seg større med tiden.

Jeg er stadig på oppdagelsesreise inni meg sjæl , liker meg der, helt ny verden for min del. Husker første gang jeg skulle reise dit, jeg var så jæævlig redd! redd for hva jeg skulle FINNE , for jeg viste hva det var, tildels og jeg viste jeg også måtte forholde meg til det jeg fant. skummelt tenkte jeg (les;angstanfall) men begynte å bli så nysgjerrig etterhvert at jeg bare måtte dra ditt etter å ha drøyd det lengst mulig.

Det er den beste reisen jeg har vært med på!! vil du vite hva jeg fant? Jeg fant meg, jeg fant svar, jeg fant grunner, jeg fant muligheter, jeg fant håp, jeg fant mot, jeg fant aksept, jeg fant takknemlighet, jeg fant tilhørlighet.

Jeg husker første gang jeg kom til NA, mitt første NA møte var i nær hjembyen. jeg tror jeg akkurat hadde fyllt 16 år. sprakk,kom tilbake,sprakk,kom tilbake oooosv. innen endt 16 år dro jeg i behandling , den 6 feb 12 , og siden da har jeg vært rusfri.

jeg feirer 1 års rusfri tid den 28 jan! og markeringen min tar i hjemmegruppa mi den 31 jan.! jeg kjenner på så VANVITTIG mye følelser i forhold til det! Hvem skulle trudd at jeg skulle klart det? riktig nok var jo det mange det da, men jeg trodde ikke det sjæl. i april fyller jeg 18 år og kan da si , STOLT som f , at hah! da jeg var 17 år så var jeg rusfri! 

takk.


 
 


Én kommentar

Linn Jeanette

12.01.2013 kl.15:12

Fantastisk!! :D

Skriv en ny kommentar

Edru Alkie :-)

Edru Alkie :-)

49, Gildeskål

En Tørrlagt alkoholiker & rusmisbruker. Bruker bloggen for egen del som et ledd i å forbli edru og dele mine og andres erfaringer med andre. Og kan det være til hjelp for noen så er det veldig fint. Er ikke fra Gildeskål- men likte navnet

Kontakt mail

Kategorier

Arkiv

hits