14 måneder- En Dag Av Gangen

Hei Folkens. Fra en ung dame jeg jeg deltar i gruppe sammen med har jeg fått lov til å bruke en deling hun hadde skrevet ett 14 mnd nykterhet/rusfrihet. Hun viser så stor takknemlighet og glede for å få livet tilbake.  I tillegg så ligger det så mye energi i ordene hennes at jeg føler meg sikker på at hun vil klare å forbli nykter, som en av de heldige som makter det.  Jeg identifiserte meg umiddelbart med henne utfra  hennes deling. Jeg har vært rusfri en del år, men vi bruker begge det samme programmet, har gått igjennom samme prosessen og vi må begge ta en dag av gangen.

Takk Cecilie, du er et levende eksempel på at det nytter 

Hilsen Edru Alkie :-)

 

Hei. Jeg heter Cecilie og rusavhengig. Idag har jeg 14 mnd rusfri tid.. Nettopp vært i ettervern i to uker der jeg var innlagt i 1 år. Var ferdig i april 2012, nå er det snart april 2013... Tida flyr.. Tenker en del på et foredrag om dette med sorgprosessen, ser det så utrolig godt at det er der jeg er for tida.. Jeg har betrygget meg av alt som har blitt sagt av di som går veien før meg..

Da jeg sa til en terapeut at jeg var deprimert, sa han blant annet at det vil gå over, fake it to you make it.  Å den holder jeg fast på! Som alt annet er jeg så takknemlig for livet mitt og for alle de menneskene jeg har i det.

Jeg har tatt noen små grep i det siste.. Som føles jævla godt nå. Nå føler jeg på gode følelser igjen. Tar lett innover meg andres energier/følelser, for lett.. Det er så ille at jeg ikke kan omgås folk med dårlige følelser hvis jeg ikke vil kjenne på det.. Er virkelig nødt å sette grenser for meg selv sånn sett, har ikke peiling på hvordan jeg skal klare å gjøre det.. Nå kan jeg faktisk skrive Livet. Viktig å ikke glemme mitt sårede barn, som må pleies med kjærlighet omsorg. Har fått boosta selvfølelsen litt opp mens jeg var i ettervern og det er godt kjenner jeg..

Viktig og ikke analysere alt av følelser, sette spørsmålstegn ved alt. Bare godta, akseptere og gi slipp.. Er det gode følelser, bare å nyte dem og øyeblikket!

Takk :-)


Stikkord:

8 kommentarer

Grete

02.02.2013 kl.21:19

Hei, alkoholikern

Jeg ville bare si at du har en nydelig blogg :)

densmalesti

02.02.2013 kl.21:23

Gratulerer!! En fin måte å slippe unna de som gir deg dårlig energi er rett og slett og lære deg å si "Nei" og kutte ut den typen mennesker. Er ikke vanskelig å ta vare på seg selv, om man da ikke liker å ha det litt vondt ;)

Edru Alkie :-)

02.02.2013 kl.21:25

Grete:Takk skal du ha Grete, kjekt og høre. Det er også mange flotte mennesker som lar meg få bruke dere delinger fra NA og AA-grupper her, slik at det ikke er meg spm "messer" i år etter år. Viktig for meg å få presentert andres erfaringer med å bli rusfri også.

Så igjen, Tusen takk for gode ord :-)

Edru Alkie :-)

02.02.2013 kl.21:31

densmalesti: Ja du har så rett og jeg er enig , men av erfaring så vet jeg at man lenge kan slite litt med akkurat det å bryte med den typen mennesker. Liksom vanskelig å gi slipp alá bedre å ha det vondt, men kjent enn å ta endringen. Men det blir letter. Selv måtte jeg bryte med alt slikt før jeg virkelig fant sinnsro og harmoni
Fin blogg! :) kommentere tilbake ! :)?

Cecilie

03.02.2013 kl.00:43

Jeg syns det er godt at mitt innlegg blir brukt :)

Edru Alkie :-)

03.02.2013 kl.16:27

Cecilie: Hei Cecilie, og jeg er glad for at jeg fikk bruke det, og det har hatt masse treff, og er sikkert godt for andre å lese om at det er mulig å komme ut av et rusmisbruk :-)

Cecilie

12.02.2013 kl.10:47

Må bare få sagt at det med dårlige energier å sånn, er ikke så enkelt. Det handler om mennesker som jeg ikke har noe med å gjøre, naboer, mannen som går forbi meg når jeg sitter i sentrum å tar meg en røyk. Er ikke det det handler om. Jeg har prossess gående for tida ang. grensesetting til hvilke folk jeg har i livet mitt idag og hvem jeg kutter ut. Å det går veldig fint!

Skriv en ny kommentar

Edru Alkie :-)

Edru Alkie :-)

49, Gildeskål

En Tørrlagt alkoholiker & rusmisbruker. Bruker bloggen for egen del som et ledd i å forbli edru og dele mine og andres erfaringer med andre. Og kan det være til hjelp for noen så er det veldig fint. Er ikke fra Gildeskål- men likte navnet

Kontakt mail

Kategorier

Arkiv

hits