Jeg heter Erik og er Rusavhengig og medavhengig.

Hei igjen fra Edru Alkie.

På en Gruppe som både Erik og jeg bruker leste jeg denne delingen av ham, og fikk lov til å bruke den, men av anonymitetsprinsippet i NA  og AA har jeg anonymisert navnet.
Han er en av mange som finner det verdigfulle i og holder seg rusfri og tilfriskne ved å bruke 12 trinns selvhjelpsgrupper. Både Anonyme Narkomane (NA) og Anonyme Alkoholikere (AA) har grupper over hele landet.


Han har sitt å jobbe med som rusavhengig og medavhengig, men han er på vei, og ser hvor viktig det er å dele erfaringer styrke og håp i NA.

Takk Erik :-)


Jeg heter Erik  og er Rusavhengig og medavhengig.  


Hei Kjære Felleskap, jeg har ikke vært på møte på over en uke, vist det ikke er snart to. Håper at jeg tør å gå på møte i dag, jeg klarer meg ikke uten.

Men selv om min velkomst i NA ble litt turbulent, selv om jeg fra første møte sa det som det var. Synes de møtene vi har hatt nå i det siste har vært veldig mye tilfriskning og sinnsro. Det er kjekt når nye krefter kommer til. Det er flere nykommere, som gjør en Fabelaktig-innsats, det er gledelig å se når programmet virker.

Det ble for mye her rett rundt nyttår, etter at sønnen min sprayet "Pepperspray" rett i øynene, med nedsatt syn på høyre øye. Så er der mye å ta seg av etter heile livet på flukt, jeg har en stor leilighet. Bare det å vaske den og sette den i stand tok tid, masse papirer tar ikke så stor plass når du arkiverer dem. Men jeg har pakket ned mange ting, som jeg gir bort eller gir til folk som vil starte på nytt. Jeg synes det er herlig å kunne ha en diagnose, som heter avhengighet.

Jeg er blitt så opplyst, at det tok tid å komme opp, og det tar tid å komme opp. Men programmet virker, for alle som vil, halvhjerta forsøk fører deg vill. Men jeg vet inni meg at rus, i hvilken så helst form, kan få meg utpå igjen.

Men Så Lenge Jeg Følger Denne Veien Har Jeg Ingenting Å Frykte !   

Ønsker dere alle en Rusfri Helg !!!! The NA Way. "

7 kommentarer

rrenate krokstad

15.02.2013 kl.23:13

Tittet innom bare for og ønske deg en god helg videre! :-)

Gjerne legg meg til som venn, så jeg kan fortsette og følge med på bloggen din!

Edru Alkie :-)

15.02.2013 kl.23:16

rrenate krokstad: Tusen takk for det Renate, og i like måde :-) Jeg legger deg tjeg vettu .

Arfinn

15.02.2013 kl.23:30

alkoholikern: Fin blogg :)

Ellen Alexandra

15.02.2013 kl.23:37

bra skrevet! Du har fått deg en fast leser :)

Cecilie

15.02.2013 kl.23:55

Hei jeg ser at du er tørrlagt! :)

Ville bare si at jeg virkelig ble stolt av valget du har tatt om å bli tørrlagt, når jeg så det! Du har virkelig vært flink som har klart noe så vanskelig! Og klare og bli tørrlagt er noe som er svært vanskelig, og du må ha hatt det ekstremt tøft i kampen din! Men du har fått styrke fra Gud og tatt imot hjelpen fra han, og du har kommet igjennom dette! Jeg er bare så utrolig glad på dine vegne! ^_^ Ble så glad når jeg så det, at jeg måtte skrive til deg! Håper din fremtid er full av kjærlighet og glede, det fortjener du! Jeg skal be for deg!

Stor klem til deg!

Anne

16.07.2013 kl.21:02

Hei

Jeg forsøker å bli edru, har vært klar over mitt problem lenge, men sprekker desverre ganske ofte. Tatt antabus i dag, da holder jeg i alle fall en stund, noen råd for å få kontroll på angsten? og sorgen?

Bosse

05.11.2013 kl.12:16

...er det slik at man må bli personlig religiøs for å holde seg rusfri? Jeg er selv agnostiker, og har tro på at min egen vilje og selvdisiplin skal holde meg tørrlagt. Det har gått veldig bra så langt :)

Jeg hadde bare behov for å gi håp til de som har et trøblete forhold til gud og jesus og andre utenomjordiske fenomener...

Skriv en ny kommentar

Edru Alkie :-)

Edru Alkie :-)

53, Gildeskål

En Tørrlagt alkoholiker & rusmisbruker. Bruker bloggen for egen del som et ledd i å forbli edru og dele mine og andres erfaringer med andre. Og kan det være til hjelp for noen så er det veldig fint. Er ikke fra Gildeskål- men likte navnet

Kontakt mail

Kategorier

Arkiv

hits